Softver

Komax HMI

Dizajn koji se temelji na pojedinačnim zahtjevima i prilagodljiva proizvodnja

Novi Komax HMI softver temelji se na dizajnerskoj arhitekturi zasnovanoj na slučaju. Ovisno o konkretnoj primjeni, na primjer skidanja izolacije, podaci koji se odnose na proces za svaki postupak objedinjuju se i prikazuju sažeto na jednoj stranici, pružajući potpuni pregled u jednom pogledu.

Komaxov zeleni gumb za jednostavan rad bez greške

Komaxova zeleni gumb vodi operatera korak po korak kroz postupak obrade žica. Na taj se način svaki radni korak može izvesti samo na jedan način - odnosno, automatski ispraviti. Ovo sustavno korisničko usmeravanje sprečava operatera da napravi pogreške tokom postavljanja, promene i proizvodnje. Nadalje, celokupni proizvodni proces u potpunosti je dokumentiran i zabilježen u svrhu praćenja kvalitete.

Može se povezati s MES-om za analizu podataka u stvarnom vremenu

Komaxov HMI može se povezati s MES-om pomoću otvorenog sučelja. To omogućava analizu podataka u stvarnom vremenu za maksimalnu transparentnost u celokupnom proizvodnom procesu.

Pošalji upit Vidi više
KOMAX_HMI

WPCS

WPCS je fleksibilno sučelje koje vam omogućava najveću lakoću umrežavanja potpuno automatskih Komax strojeva za krimpovanje.

WPCS (Wire Processing Communication Standard) jednostavno je i fleksibilno sučelje za slanje proizvodnih podataka na uređaj i za čitanje povratnih informacija. Podaci o kupcima općenito su već spremljeni u ERP sustavu (Enterprise Resource Planning System). Ovi podaci moraju se pretvoriti u WPCS format da bi ih čitali i obrađivali potpuno automatski Komax strojevi za krimpovanje. Ovim izravnim pristupom vreme pretvorbe dramatično se smanjuje i osigurava se kvaliteta jer se uklanjaju pogrešni unosi.

Pošalji upit Vidi više
WPCS

TopWin

TopWin kombinira maksimalnu korisničku udobnost i sigurnost podataka s inteligentnim povezivanjem podataka i prezentacijama koji su istiniti s izvornikom. Izvodi se pod Windows® i korisničko je sučelje za sve automatizirane Komax strojeve pod kontrolom računala.

Pošalji upit Vidi više
Stick_TopWin_DSC4666