RITTMEYER

Strojevi za obradu provodnika

AM.STRIP.1

Univerzalni polu-automatski stroj za skidanje izolacije s ciljem ekonomične proizvodnje malih do srednjih serija. Upotreba specifičnih noževa ovisno o kablu koji se obrađuje omogućuje obradu skoro svih standardnih kablova. Stroj može obrađivati okrugle kablove vanjskog promjera od 0,5 do 15 mm, flat kablovi širine do 20 mm. Maksimalna dužina potpunog skidanja iznosi 65 mm, dok za djelomično iznosi 250 mm.

AM.STRIP2, AM.STRIP.2V i AM.STRIP.2/35

Navedeni strojevi su univerzalni polu-automatski strojevi za skidanje izolacije malih do srednjih serija. Upotreba specifičnih noževa ovisno o kablu koji se obrađuje to omogućuje obradu skoro svih standardnih kablova. Upotrebom specijalnih noževa (prizma), stroj se automatski prilagodi iz standardnih postavki na drugi presjek do 6 mm2 (ovisno o kablu). U ograničenom rasponu, i manjim serijama stroj se može koristiti za rezanje na duljinu. AM.STRIP2 - obrada okruglog kabla vanjskog promjera 1,0 - 25 mm, flat kabel širina do 35 mm, maksimalna dužina potpunog skidanja iznosi do 120 mm, a za djelomično skidanje iznosi do 450 mm.

AM.STRIP.500, 700 i 1000

AM.STRIP.500 je pneumatski, polu-automatski stroj za skidanje izolacije za industrijsko umetanje košuljica kabla do 30 mm vanjskog promjera (standard) i dužine skidanja od 500 mm. Za dužinu košuljica koje premašuju spomenute dimenzije dostupni su AM.STRIP.750 i AM.STRIP.1000 strojevi. Za kablove maksimalne dimenzije vanjskog promjera od 10 mm i veće dužine skidanja preporučamo AM.STRIP - strojeve u specijalnoj verziji sa manjim dugim cilindrom. U slučaju većih dužina skidanja potrebno je napraviti testove.

AM.STRIP.015

Pneumatski stroj za skidanje izolacije AM.STRIP.015 posebno je razvijen za teško obradivu izolaciju. Sa V noževima koji se upotrebljavaju u standardnoj verziji, sve uobičajne izolacije na kablovima se mogu obraditi optimalno. Specijalni noževi se mogu montirati za teže obradivu izolaciju kao što je teflon, silikon, neopren i slično. Stroj može obrađivati okrugli kabel vanjskog promjera do 5 mm, presjek vodiča od 0,15 do 4,0 mm2 i flat kablove širine 8 mm. Dužina skidanja iznosi od 1,5 do 15 mm, dok je dužina umetanja 9,0 mm + dužina skidanja.

AM.ALL.ROUND

Sa ovim strojem možete jednostavno, udobno i sigurno obaviti poslove preciznog skidanja na kablovima i ovisno o teksturi na koaksijalnim kablovima. Bez većih teškoća možete skidati ekstremno teško obradivu izolaciju, koju do sad niste mogli ili ste ju bili u mogućnosti samo nedovoljno obradili. Stroj obrađuje okrugle kablove vanjskog promjera 2,0 - 24 mm, dužina skidanja (potpuno) iznosi 5 - 160 mm

ELMA.STRIP.020

ELAM.STRIP.020 je brz i snažan stroj za skidanje izolacije sa vremenom obrade od samo 0,8 sec, za obradu jednojezgrenih i višejezgrenih kablova. Proces skidanja je pokrenut umetanjem kabla kojeg želite obraditi u stroj, koji se zatim obrađuje unutar vremena obrade. Glava za skidanje je dizajnirana na takav način da se noževi pomiču jedni prema drugima osiguravajući visoku kvalitetu skidanja. Mogućnost obrade okruglog kabla vanjskog promjera 0,5 - 8 mm, flat kabel do 10 mm širine, dužina skidanja 1,5 - 20 mm.

AW.TWIST.15

Namjena ovog stroja je skidanje i ispreplitanje kablova presjeka 0.03 mm2 do 4 mm2 ili 4.5 mm vanjskog presjeka (ovisno o svojstvima izolacije). Dužina skidanja izolacije iznosi 1,5 do 15 mm.

Više informacija na http://www.rittmeyer-beri.de/en/