KOMAX

Polu-automati za obradu provodnika

bt 188 – Twister

Ispreplitanje dva pre-obrađena provodnika koji su bili podložni različitim obradama završetka provodnika zadužen je Bt 188 uređaj. Karakteristike mašine su kvalitetno ispreplitanje provodnika, jednostavno upravljanje, različiti presek i dužine obrade, idealna je mašina za specijalne aplikacije.

bt 288 modul za ispreplitanje provodnika

Bt 288 se izdvaja po tome što ima dve linije za ispreplitanje i veliku brzinu rada. Mašina je dizajnirana da isprepliće setove kabla u malim ili srednjim količinama sa savršenim rezultatima. Prednosti ove Mašine su jednostavno upravljanje, dve linije ispreplitanja na jednom uređaju, velika brzina obrade, odličan kvalite obrade..

bt 712 – krimp modul

hBt 712 omogućava brzi ciklus i kratko vreme konverzije i vremena podešavanja.

Prednosti:

- brzo vreme konverzije set-upa i ciklusa

- aktivna kontrola kvaliteta

- integrirana CFA/CFA+

Snaga zakivanja
20 kN
Presek provodnika 0.05 - 6mm2
Podešavajuća visina krimpa
+5.00/-3.00mm
Podešavajući hod 10 - 40mm
Vreme ciklusa cca 0.3 s
Težina cca 110kg

bt 722

Presa na bt 722 modulu je odlična u uslovima kratkih vremena proizvodnih ciklusa, kratkih promena i vremena podešavanja, visina krimpa se može programirati a karakteriše je i jednostavan TopTouch interfejs. Te karakteristike zajedno sa dodatnom opremom osiguravaju visoki kvalitet provodnika.

 

bt 752

jKomax bt 752 isporučuje tri uređaja u jednom: skidanje izolacije, ugradjivanje gumica i krimpovanje. Pouzdanost i visoke performanse zajedno sa jednostavnim TopTouch interfejsom čine ovaj polu-automatski uređaj odličnim izborom.

 

 

 

Više informacija na www.komax.ch